vineri, 25 decembrie 2009

Tabaraaa Lumina de Avrie

Inima imi bate ca o crizata. Ma gandesc la el, da, la voi fratilor! adica surori, ca sunteti mai multe fete. Si totusi va iubesc pe toti. Si stiu ca n-are rost sa va insir ca ma napadesc sentimente din cele mai variate. Cel mai pregnant e entuziasmul. Apoi melancolia.
Frateee, m-ati facut voi de tot cacatu la curs, dar ati facut-o bine si cu umor, Ana, esti cea mai bestiala, pe bune, deci m-ai facut sa te ador de cand m-am intalnit cu tine-n gara, plus ca scrii amsolut de neinchipuit! Andreeeeei Uriasul Porno (rad) Eroare! mai stii? partida de sex ratata si Livrescuta recitata. Na, ca m-apuc de rime interne si ma ma Daniel la 14 metrii cu sunk si cashkvalu cu tot de la 4 dimineata. Mama Lumi cea de toate zilele dane-o noua astazi ca e cea mai buna mama si coordonatoare, si are casa cea mai frumos ornamentata cu sute si mii de carti.
Andreeeeeeeeaaaaaaaa, rockerita superba si inteligenta, de ce refuzi sa crezi? L-ai zapacit pe baiatu ala de tot, si l-ai si imbatat, saracu'. Sabinaaaaaaaaaa fara r, ca stiau ai tai ca vei fi raraita, tu ai fos fotografa mea, si informatorul meu pentru basm. Stii cum te trezeam fluierand la 3 dimineata? N-ai putea uita de Minerva, Alifia si Energizant. Iuliaaaaaaaa n-ai tu ochii de nuante palide de absint nu-i asa? dar te iubesc oricum :) . Loreeeeee de ce tu fata draga m-ai lasat sa ma fac de minune nima io singura cand danzezi asa tare? ai? aud?
Oanaaaaa, de ce te cerati cu toti agasantii aia pe mail e? tebuia sa te fi relaxat mai mult:>.
CoooKieeeeeeee, sau Alexandraaaaaaaa sau Tuscaaaaaa, cum preferi? Excentrica ca si mine, mai ai totusi putin sa ma depasesti, dar la arta culinara ai facut-o dejaaa. Lauraaaaaaa sa nu mai mananci atatea bombiane ma-ntelegi? Stiu ca n-o faci dar totusi, asa preventiv. Si cu atentie cu lezbienele:|.
Alinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tu cea vesela cu aviz pentru imbratisarile mele, vezi de politisti:>.
Stiu ar trebui sa am si eu grija de cosciugele de carne(cunoscatorii stiu). Mirunaaaaaaa vezi sa nu uiti ce-am vorbit noi doua in ziua de plecare, si cu atentie la ferestre cu picioare.
Brendaaaaaaa, stii ca va fi bine, orce ar fi, ma bucur ca am povestit cu tine la 2 dimineata. A fost relaxant. Sper ca pt amandoua.
Georgeeee, pe tini nu te-am cunoscut mai mult de-o seara si-o dimineata, dar aveai niste ochi mama mama! si o privire...tipic poeta. Ce stupid suna.
Si Dragos, mi-e imposibil sa-l descriu. Cu ochii tai albastrii si parul intunecat, dansand in draci pe Tarantula, recunosc ca ia fost fascinant. Si si mai multe puncte de vedere. Si nu numai el, ci toti! Ah! sa fiu nebuna, chiar daca sunt teatrala acum, ascultati-mi vorbele! Citit-mi mintea! Va iubesc pe toti si nu va pot lasa in pace!
V-am uitat pe careva? Atunci pedepiti-ma cu moartea!(la naiba ce teatral!).

Un comentariu:

  1. Sa vezi ce chestie ciudata s-a intamplat astazi, Mono! Eram pe youtube, ma uitam la clipurile tipei cu "4fara15". Tot mergand youtubeul, am aterizat la clipul ei cu un tip din cluj despre diferenta bucuresti-cluj litere etc etc. Parca mi s-a facut dor de mine amu mai bine de 10 ani si am inceput sa citesc comentariile. Citind, ce sa vezi, te-am zarit pe tine, am dat click, ti-am regasit blogul si postul asta pe care nu il stiam. Oricum, viata e ciudata, dar - slava cerului - avem internet si ne gasim cumva. Scrie-mi :) pe mail like it's 2005. Te pup, Ana :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.