miercuri, 12 august 2009

Tragand pe nas.......oxigen



Realizez ca sunt o fire nabadaioasa. In fond imi schimb atat de repede sentimentele incat e anormal. E o mostenire din partea mamei. Acum corzile vibreaza pe alte idei. Intentionez cat mai curand sa incep "Cosmar in sala cu oglinzi", care momentan zace creionat intr-o schita in maculator. Sau "Ikebana" care e defapt o structura pe care o voi inpestrita in culori reci si fond cald....Mai vreau....mai vreau sa lucrez in grafica "Priviri in zambet" (tin sa mentionez ca e o gura care arr un ochi intre buze si n-am alt nume mai stralucit momentan) si am o comanda de o icoana pe sticla careia trebuie rapid sa-i creez un izvod reusit. Hmmm ...ma gandesc la Maica Domnului indurerata, dar inca nu stiu...Ba da! O sa pictez o icoana de 35/35, Maica omnului va doina lucrarea, iar in planul secund Iisus Hristos rastignit cu 3 ingeri/capate de ingeri ca sa fiu exacta. Maica Domnului va purta un vesmant de culoare purpurei, iar lacrimile ii vor brazda chipul.

N-am mai pictat de mai bine de un an icoane. De abia astept!

Am de gand sa pornesc o mica afacere cu arta. Ceva la scara foarte redusa. Sa fac niste picturi dragute apoi sa le vand la piata de vechituri cat sa-mi scot munca, ustensilele si un mic profit.

Sau sa fac brelocuri individualizate. Sau bijuterii "fantezie". Doar sa-mi gasesc timp suficient.

Slipknot imi sterge ultimele urme de somn care au ramas in urma dusului cu apa rece.

Recapitulez cu mintea rece ineptiile debitate ieri la adresa mea. Nu mai exista prietenia care leaga doi oameni de sex opus, ci doar "iubirea"? let's be serious! Daca exista ceva ce ma leaga de Medi e umorul, temperemantelul lui si nu mai stiu ce altceva. N-am prea avut sentimente la viata mea cu privire la baieti. Deoarece mereu am o stare de euforie de parca am tras ceva pe nas(cum ar fi oxigen), nu prea simt nevoia si de complicarea existentei si cu altceva. La dracu cu zvonurile voastre cretine ok?

Uuuuuuh, ma simt atat de happy! De fericita, pardon,Happy e altcineva.

Am lins toata crema de pe fata mamei, pentru ca m-am comportat ca un catel. In schimb i-am lasat balele mele. Dar poate nu era chiar necesat sa stii si asta nu-i asa?

Ok fa-te ca nu ai auzit/citit asta.

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Nu-mi pasa ca voi alerga cativa km in sprint, lansate, sau rezistenta, chiar nu conteaza. Singurul lucru care conteaza e ca sunt intr-o forma psihica excelenta, am chef de viata (chiar daca si deprimata am chef de viata, dar n-are importanta) n-am nicio idee in legatura cu ceea ce va urma, dar bring it on you mother'aker!! Am o viata mai de-am-pixu uneori, dar e prea scurta ca sa mai am timp sa ma plang de ea. E straniu cum persoanele care sunt optimiste au sentimente negative exprimate prin ceeea ce fac si-si irosesc viata, iar cele cu o privire mai negativa asupra vietii asa ca mine savureaza fiecare clipa cu o nesatiozitate(nu-mi pasa daca nu se scrie asa) ceva de sperit! Dar poate gresesc sau sunt o exceptie care confirma o regula ce nu o cunosc inca.

Dar momentan imi primesc soarta cu o nerabdare impenetrabila ca un scut anti-glont.

Am inceput sa ma imbecilizez cu totul? Eh, atunci e timpul pentru o gura maaaaare(sau o inspiratie la fel de maaaare) de oxigen proaspat asezonat cu alte toxine, azot si alte dracii asemanatoare din aer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.